Ger Ladagestraat 25, 3059 TG Rotterdam. Tel: 06 462 42 380

Een schat aan ervaring

Sinds 1990 ben ik, Michel Bierhuizen, actief in de financiële sector. Ik ben begonnen als account manager bij diverse banken en in 2008 ben ik zelfstandig intermediair geworden. Hierdoor heb ik zeer naast theoretische-, vooral ook sociale praktijkervaring opgedaan. Ik ken uw drijfveren. Maar ik beschouw u niet als 'de ondernemer'. Want u en ik zijn unieke mensen met unieke eigenschappen. Mijn kracht is dat ik u graag van dienst ben bij het realiseren van uw financiële doelstellingen.

 

Topsport

Ik help u met lastige fasen in uw bedrijfsvoering en kijk met een onafhankelijk oog naar de beste oplossing voor u. Training is daarbij essentieel: zoals een topsporter volg ik ook regelmatig trainingen om mijn vakkennis op hoog niveau te houden. Door mijn consultancy bij banken en de overheid zie ik ook nog eens de nieuwste ontwikkelingen van dichtbij.

 

Of het nu een herstructurering is, een financieringsbehoefte, of directe ondersteuning van uw management: The MKB Company staat voor ú in de startblokken. U hoeft alleen het startsein nog maar te geven!

 

 

The MKB Company in de media:

 

 

Artikel

Basis in Beeld

Artikel

Nesselande Living