Ger Ladagestraat 25, 3059 TG Rotterdam. Tel: 06 462 42 380

Financiering

Iedere ondernemer komt meerdere keren in zijn ondernemersbestaan te staan voor investeringen of financieringsmomenten. Denk hierbij aan het kopen van een eigen pand, een beleggingspand, inrichting van een bedrijfs- of praktijkruimte, het herfinancieren van een lening aan het einde van een renteperiode of gewoon, omdat het voordeliger kan!

 

Begeleiding bij het verkrijgen van financiering

Door mijn jarenlange ervaring en mijn netwerk, weet ik exact hoe banken een financieringsaanvraag beoordelen. Dit brengt voor u als ondernemer een aantal *voordelen* met zich mee:

- U bent zelf minder tijd kwijt aan het opstellen van uw financieringsaanvraag

- U maakt gebruik van mijn netwerk met contactpersonen bij banken en AgentschapNL

- Uw slagingskans op een succesvolle aanvraag neemt hierdoor toe

- De tarieven en voorwaarden pakken voor u gunstiger uit

 

Verkenning van alle mogelijkheden

Een ander groot voordeel is dat ik mij niet aan een specifieke bank hoef te verbinden. Ik zoek voor uw bedrijf naar een totaaloplossing bij diverse marktpartijen. Door mijn ervaring komen we tenslotte tot een goed gedocumenteerde kredietaanvraag, iets waar banken zeer blij mee zijn. Het vergemakkelijkt namelijk het beoordelingsproces en dit wordt beloond door betere tarieven en voorwaarden!

 

Commitment

Ik werk met een klein deel vaste bemiddelingsfee en een restant succesfee. Hierdoor weet u als opdrachtgever en ik als adviseur dat we beiden te maken hebben met een serieuze partij.